All prices on this website
in New Zealand dollars.
Click here to convert currency.

Premium Nieuw Zeeland's GroenLipMossel extract

Laagste Webprijs GroenLipMossel extract, FrancoZonderMinimum, een 100% puur Natuurpodukt uit de overvuilde wateren van Nieuw Zealand

Koud vermalen Groenlipmossel ekstrakt is een natuurlijk voedingssupplement voor een kerngezond kraakbeenweefsel en botten stelsel en de reparatie hiervan. Groenlipmossel extract kan de pijn van Artritis, Reuma, Reumatoide artritis, Osteoartritis, Jicht en andere gewrichtsonstekingen drasties verminderen en de bewegelijkheid verbeteren. Groenlipmossel extract bevat o.a. Glucosaminoglycans, Chondroitine sulfaat, natuulijk Omega 3 goed cholesterol, vitamine B-complex met mineralen, en proteine. Probeer ons! MEER capsules + meer inhoud + lage prijs direct uit NZ zonder winkelmarge.

Groenlip Mossel extract

Beste kwaliteit Groenlipmossel extract.

90 x 500mg capsules.

Natuurlijk Voedingssupplement.

Ook voor huisdieren voor de behandeling van artritis

Netto Gewicht 450gms

Buy Now

Groenlip Mossel 5-pack Korting

5 Bottles of 90 x 500mg capsules.

Buy Now

Kwaliteitscontrole

Ons Groenlipmossel extract is in het laboratorium getest, gefabriceerd (vriesdrogen) en verpakt in gelatine capsules volgens de voorschriften van de Nieuw Zeelandse regering; 'New Zealand Ministry of Health' en 'New Zealand Ministry of Agriculture and Forestry'.

De verwerking is gebaseerd op Amerikaanse HACCP eisen en de GMP norm. Elke produktie heeft een uniek nummer 'Batch number' en is afgedrukt op ieder produkt met houdbaarheidsdatum en streepjeskode.

Ons Groenlip mossel produkt is 100% puur en bevat geen toevoegingen. Vervaardigd van mossel uit de schone wateren rondom het zuid eiland van Nieuw Zeeland.

Konsument opgelet:

Alle produkten zijn ook verkrijgbaar per fles tegen dezelfde voorwaarden. Zoals met alle natuurlijke voedingssupplementen het geval is, berijkt men het beste resultaat na een paar maanden - vandaar onze korting op 5-pak afnames. Altijd vers, direct franco luchtpost vanuit Nieuw Zeeland, het land van herkomst.

Al onze produkties zijn altijd gebaseerd op kleine volumes zodat het altijd vers is en niet lang op de plank heeft gestaan voordat U het bestelt. Onze produkten stammen allemaal uit het land van herkomst, Nieuw Zeeland, en zijn aldaar verpakt onder strenge regerings-controle. Er is een zeer konkurerende en levendige handel over de gehele wereld in grote partijen ruwe grondstoffen voor deze voedingssupplementen. Onze produkten zijn niet eerst in 'drums' in allerlei omstandigheden en temperaturen over de wereld verstuurd voor dat de verwerking in de orginele verpakkingen heeft plaats gevonden. Er zijn ook produkten op de markt in tablet vorm waarbij door het verhittingsproces veel van de geneeskundige kracht verloren kan gaan.

Om de kosten laag te houden verpakken wij onze produkten niet in fraaie dozen en flesjes, maar in pharmaceutisch goedgekeurde, niet licht doorlatende, containers geschikt voor hergebruik, voorzien van een veiligheidsring en een eenvoudig label met voldoende informatie.

** Vergelijk altijd prijs met aantal capsules en de mg inhoud en de afkomst **

Preventie - Oorzaken - Behandeling

Genezing van Artritis, arthritis, reuma, rheuma, gewrichtsslijtage, gewrichtslijtage, slijtage, artritis, polyartritis, arthrose, artrose, reumatische arthritis (reumatoide artritis - auto immuunziekte), osteoporose (botontkalking), osteoartritis (botonsteking).

Behandeling en genezing d.m.v. natuurlijke voedings supplementen voorkomend in Groenlipmossel zoals: chondroitine sulfaat, glucosamine. Vitamine C in fruit of tabletjes. Vitaminen D en E + Omega 3 DHA EPA (Docohexaeenzuur en Eicosapentaeenzuur) in Levertraan.

Osteoartritis: Kan veroorzaakt worden door een slechte lichaamshouding en onkomfortabele stoelen, bedden en schoeisel. Overgewicht of een overbelasting door sport aktiviteiten kunnen andere oorzaken zijn waardoor de heupen, knien, enkels en andere dragende delen overbelast zijn geraakt. Afbraak aan het kraakbeenweefsel / smeer heeft hierdoor plaatsgevonden waarbij de botten tegen elkaar zijn gaan wrijven en zodoende een ontsteking is veroorzaakt aan de uiteinden van deze beschadigde gewrichtsdelen.

Reumatoide Artritis: Een niet goed functionerend afweersysteem (auto immuunziekte) kan de oorzaak zijn van reumatoide artritis. Groenlip mossel extract kan verbetering geven aan de ontstoken gewrichtsdelen maar om het afweersysteem te verbeteren en om het op peil te houden kunt U het beste Groenlipmossel kombineren met onze Haaien Levertraan in capsules.

Behandeling In het Algemeen: Groenlipmossel bevat bestanddelen die bijdragen tot een reparatie van beschadigde gewrichtsdelen, daar waar het kraakbeenweefsel is aangetast door slijtage en tengevolge ter plekke pijnlijke onstekingen optreden aan deze gewrichtsdelen. De bestanddelen in Groenlipmossel extract, Glucosamine en Chondroitine sulfaat, dragen er toe bij dat er weer voldoende gewrichtssmeer (synovia) wordt aangemaakt en het beschadigde kraakbeen zich kan herstellen en de klachten geleidelijk verdwijnen. Zie ook samenstelling. Het is aan te bevelen om Groenlipmossel extract te kombineren met ons produkt Haaienleverolie levertraan in capsules.  Haaienlevertraan bevat o.a. de zeldzaamvoorkomende Vitamine D, noodzakelijk voor een gezonde bottenopbouw, en ook belangrijke Triglyceriden welke de zuurstof bevoorrading verzorgen naar de betroffen pijnlijke gewrichten en voor meer energie in het algemeen. Pijn is een signaal als ergens een tekort aan zuurstof in het lichaam is ontstaan.  Vitamine D helpt ook het lichaam calcium uit de voeding op te nemen.Osteoporose = botontkalking kan ontstaan door een gebrek aan Calcium. Voor mensen die niet veel buiten (kunnen) komen kan extra vitamine D noodzakelijk zijn. Een gebrek aan Vitamine D ontstaat voornamelijk bij een gebrek aan daglicht, speciaal in de winter. Ook hebben mensen met een donkere huid die in Europa wonen hebben vaker een vitamine D tekort.

Indien U een Vitamine C gebrek heeft dan is het raadzaam om dit te supplementeren door 1 stuks Kiwifruit (vitamine C bommetje) per dag of ander fruit te eten. Vitamine C beschermt het lichaam tegen vrije radicalen en houdt de cellen en weefsels gezond. Vitamine C tabletjes zijn overal zeer voordelig te krijgen.

Groenlipmossel en Kiwifruit zijn zeer gezonde delikatessen in Nieuw Zeeland.

Onderstaand is een uittreksel uit Phsycholoog.net Februarie 2002. www.pshycholoog.net

Effect levertraan bevestigd 
Het is altijd leuk om het te vernemen als iets echt goed is voor je lichaam. 
Wetenschappers (m.n. B. Caterson) hebben nu het geloof in levertraan bevestigd: het is goed voor je gewrichten. 
Dagelijks een supplement met levertraanolie innemen kan bij mensen met gewrichtsontsteking de aantasting van het kraakbeen zelfs terugdraaien, waardoor de pijn die samengaat met artritis vermindert. Men zegt nu ook dat dit supplement in sommige gevallen in de plaats kan komen van kunstgewrichten. Levertraan dankt deze gunstige werking aan de omega-3-vetzuren. Daarnaast komt er veel van het vetoplosbare vitamine D in voor.

De onderzoekers geven aan opgewonden te zijn over deze resultaten. Levertraan kan veel mensen met reuma helpen, wat door hen gezien wordt als levensbedreigende ziekte (tast afweer aan). Caterson: "We zijn er verheugd over dat iets dat zo simpel en gewoon is als levertraanolie de kracht heeft om verlichting en verbeterde levenskwaliteit te brengen aan veel mensen die lijden aan osteoarthritis (botontsteking)".

Aanbevolen dosering Groenlip Mossel extract

Groenlip Mossel capsules: Voor een optimaal effekt neem 1500 - 2000mg = 2 x daags 2 gelatine capsules van elk 500mg. Voor de maaltijd innemen met veel water of zoals door de behandelende homeopaat of arts is voorgeschreven. Maximaal 6 capsules per dag.

Droog en koel bewaren, buiten bereik van kinderen.

Attentie: Groenlipmossel extract wordt vervaardigd van de mossel, niet van de schaal. Groenlipmossel is een delicatesse in Nieuw Zeeland. Het gebruik van dit produkt wordt afgeraden als U alergies bent voor schaaldieren zoals oesters en mosselen. Als een alternatief middel kunt U ons Haaienkraakbeen poeder in capsules proberen. Dit produkt heeft dezelfde natuurlijke geneeskrachtige eigenschappen. Lees eerst de doseringsgegevens op onze Haaienkraakbeen pagina.

Typische samenstelling van Groenlipmossel

Groenlipmossel; Latijnse naam: Perna Canaliculus.

Carbohydrates inclusief Glycosaminoglycans (GAG Glucosamine) - Mucopolysaccharides en Chondroitine Sulfaat (CS), Lipids, Proteine, goed Cholesterol, Sodium (Na), Potassium (K), Calcium (Ca), Magnesium (Mg), As.

De meeste van deze bestanddelen hebben een positief effekt op pijn, mobilieit en  gewrichtsontstekingen.

Prijs. GroenLipMossel extract Lovely Health online shop

Southern Deep  Groenlipmossel extract is verkrijgbaar in een fles van  90st. 500mg  capsules.

  • 1 Fles: NZ$25.95 ongeveer Euro 14.95
  • 5 Flessen-Pack Korting: NZ$116.77 ongeveer Euro 67.28

** Vergelijk altijd prijs met aantal capsules en mg inhoud en de afkomst **

Gratis vezending per Luchtpost - Zelfde dag 5/7 - Geen minimum afname.

Bestellen Online of Fax

S.v.p. hier klikken of op het winkelwagentje.

Bestellen kan met een Visa of Mastercard via SSL Secure Internet Server, Fax of Post.

Voor een globale indruk van de huidige koers kunt U ook gebruik maken van een wisselkoers rekenmachine (Werkt alleen 'on - line' en indikatief).

Overige produkten. Lovely Health online shop

Natuurlijke Voedingssupplementen voor uw gezondheid direkt uit Nieuw Zeeland

Please note that when ordering from Lovely Health Ltd , you are considered the importer of record and, as such, may be subject to import duties and taxes which are levied once your order reaches your country. Customs policies and charges vary widely from country to country and we suggest you contact your local Customs office for further information.

NEW Product

NZ made Astaxanthin. High potency antioxidant.

Astaxanthin-most potent antioxidant

FREE
WORLD WIDE
DELIVERY
10% Discount
on any 5 pack
TESTIMONIAL
My name is Y. E. As I sit here attempting to write this email I am wiping tears from my eyes so that I can see. You don't know how grateful I am to have found this website. I have been suffering miserably and because of your website I have finally found some conclusive information.

FDA: No claims found on our web pages or in print have been evaluated by the U.S.A. Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
No claim or opinion on these pages are intended to be, nor should be construed to be, medical advice. Please consult with a healthcare professional before starting any diet or exercise program.

Lovely Health is not responsible for product claims made by manufacturers on this web site.
Lovely Health is not responsible for typographical errors. All prices, policies and information on these pages are subject to change without notice.